Se spala bine cartofii sub jetul de apa si se fierb - cu coaja - circa 15 minute. Salata curatata se taie fasii, iar ceapa - rondele. Carnaciorii se prajesc aproximativ 10 minute in uleiul incins. Se taie cartofii in doua sau in patru cu coaja cu tot, se sareaza si se pipereaza, se dau putin prin uleiul in care s-au prajit carnatii si se pun intr-un castron impreuna cu carnatii taiati felii mai groase, rondelele de ceapa si fasiile de salata. Apoi se prepara sosul: se pune zeama de carne in tigaie si se da intr-un clocot. Se incorporeaza toate ingredientele, se amesteca bine, se gusta de sare si piper si se toarna in castron. Se mai amesteca o data salata si se serveste calduta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii