Se spala bine cartofii sub jetul de apa si se fierb - cu coaja - circa 15 minute. Salata curatata se taie fasii, iar ceapa - rondele. Carnaciorii se prajesc aproximativ 10 minute in uleiul incins. Se taie cartofii in doua sau in patru cu coaja cu tot, se sareaza si se pipereaza, se dau putin prin uleiul in care s-au prajit carnatii si se pun intr-un castron impreuna cu carnatii taiati felii mai groase, rondelele de ceapa si fasiile de salata. Apoi se prepara sosul: se pune zeama de carne in tigaie si se da intr-un clocot. Se incorporeaza toate ingredientele, se amesteca bine, se gusta de sare si piper si se toarna in castron. Se mai amesteca o data salata si se serveste calduta.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii