Frecam cartofii cu un burete apoi ii fierbem in apa cu sare aproximativ 20 de minute. Daca sunt mari ii taiem in sferturi sau jumatati.
In acest timp pregatim sosul. Dintr-o lingura de mustar, 1 galbenus, sare si ulei preparam maioneza. O amestecam cu mustar boabe si iaurt.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Diva in bucatarie.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii