Se curata castravetii, se taie in lungime si li se scoate mijlocul cu seminte, se preseara cu putina sare si se lasa 20 minute sa-si lase zeama. se scurg, se taie felioare, apoi se taie si ceapa felioare subtiri.Se face sosul din ulei batut cu putin otet, patrunjel verde tocat marunt, putin tarhon tocat si sare. Se toarna sosul peste castravetii amestecati cu ceapa si se serveste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii