Se iau castravetii, se curata de coaja, se dau pe razatoarea de feliat (sau ii taiati rondele cit mai subtiri posibil), se sareaza dupa gust si se lasa sa stea cica 5 minute. Intre timp se curata usturoiul de coji si se piseaza cu un pic de sare. Dupa care puteti arunca zeama pe care o lasa (eu o arunc, nu prea face bine la fiere),adaugati smantana si eventual iaurtul. Daca smantana este prea densa puteti dilua cu un pic de lapte sau apa. Amestecati bine pina compozitia devine omogena, adaugati usturoiul si amestecati din nou. Acoperiti vasul cu o folie si bagati-l la frigider pentu circa 30 de minute. Se serveste rece. Merge in compania oricarui tip de carne si mai ales cu cartofi prajiti. La fel poate fi pregatita si salata verde, care este fantastica cu friptura de carne de miel.Pofta buna.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii