Se pregateste asa: speli castravetii si le vei curata coaja, taindu-i cubulete mici. Adaugi usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust. Lasi acest amestec intr-o strecuratoare timp de 20 minute. Intre timp bati bine iaurtul si uleiul de masline cu o lingurita, dupa care torni peste amestecul de castraveti.
Adaugi menta si mararul tocat fin. Poti servi aceasta salata simplu pe cateva foi de salata ornata si cu ardei rosu solzisori sau o poti servi alaturi de friptura de porc sau berbec sau miel, pentru ca se apropie sarbatoarea de Pasti. Pofta buna va urez!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii