autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de castraveti verzi cu usturoi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
castraveti verzi 600 g, ulei 25 g, otet 20 ml, usturoi 10 g, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Castravetii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Din ulei, o lingura de otet, doua linguri de apa, mujdei de usturoi si sare se prepara un sos care se toarna peste castraveti si se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de castraveti verzi cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de spanac cu oua si telemea

Salata de spanac cu oua si telemea

Spanacul se spala in mai multe ape si se lasa sa se scurga bine de apa, ridichele se spala si se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Salate diverse
Salata cu oua de prepelita posate

Salata cu oua de prepelita posate

Intr-o oala de dimensiune, sa zicem, mica spre medie, punem apa. Cam trei sferturi din volumul ei.

4 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de sfecla rosie cu iaurt grecesc