Salata de ceapa cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g ceapa rosie,
  • 150g ceapa alba,
  • 100g salata de gheata,
  • 3 portocale mari,
  • 100g telemea de oaie,
  • 100g salam,
  • 1 pahar suc de portocale,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri otet,
  • 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Ceapa se taie inele, si cea alba, si cea rosie. Frunzele de salata se rup bucati.

Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii.

Telemeaua se taie cuburi.

Feliile de salam se taie fasii.

Toate ingredientele se pun intr-o salatiera, se amesteca si se toarna deasupra un sos facut din sucul de portocala, sare, piper, zahar, otet si ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor