Ceapa se taie inele, si cea alba, si cea rosie. Frunzele de salata se rup bucati.
Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii.
Telemeaua se taie cuburi.
Feliile de salam se taie fasii.
Toate ingredientele se pun intr-o salatiera, se amesteca si se toarna deasupra un sos facut din sucul de portocala, sare, piper, zahar, otet si ulei.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii