Salata de chiftelute

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g carne pui,
  • 2 oua,
  • patrunjel verde,
  • usturoi 2 catei,
  • sare,
  • piper,
  • ceapa 4 buc,
  • 3 linguri otet,
  • 2 l apa,
  • foi dafin,
  • 6 linguri maioneza,
  • 3 linguri smantanica 12 %grasime

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam carnea tocata, ouale, usturoiul, patrunjelul si condimentele. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc in tigaie in ulei bine incins.

Ceapa se curata si se taie julliene, se pune la fiert in baitul pregatit: otet, apa, condimente. Se fierbe pana se inmoaie bine, se scurge si se pune intr-un castron mare, se amesteca cu chiftelutele prajite in ulei incins. Se pune maioneza si smantana si se amesteca. Se orneaza dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise