Salata de chiftelute

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g carne pui,
  • 2 oua,
  • patrunjel verde,
  • usturoi 2 catei,
  • sare,
  • piper,
  • ceapa 4 buc,
  • 3 linguri otet,
  • 2 l apa,
  • foi dafin,
  • 6 linguri maioneza,
  • 3 linguri smantanica 12 %grasime

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam carnea tocata, ouale, usturoiul, patrunjelul si condimentele. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc in tigaie in ulei bine incins.

Ceapa se curata si se taie julliene, se pune la fiert in baitul pregatit: otet, apa, condimente. Se fierbe pana se inmoaie bine, se scurge si se pune intr-un castron mare, se amesteca cu chiftelutele prajite in ulei incins. Se pune maioneza si smantana si se amesteca. Se orneaza dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure