Ciupercile se spala bine dar nu se curata de pielite,se pun la fiert in apa clocotita,cu sare si zeama de lamaie si se fierb 1/2 ora.Se strecoara,se taie fasii .Se prepare un dressing din : ulei, zeama de lamaie,vin,sare,piper,si 1 lingura din zeama unde au fiert ciupercile .Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii