Ciupercile se curata si se spala, se pun la fiert in apa clocotita cu sare.
Pana atunci pregatim sosul maioneza, galbenusurile se amesteca cu mustarul si se toarna ulei, cate putin, se amesteca intr-o directie, sa nu se taie maioneza.
Apoi adaugam treptat smanatana la temperatura camerei si amestecam tot in acea directie.
Condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat.
Ciupercile fierte se scot , se scurg bine de apa si se taie dupa preferinta, eu i-am taiat solzisor.
Se adauga la sosul maioneza si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii