Salata de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de ciuperci

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci Champignon
  • sare, piper
  • 1 catel de usturoi (puteti adauga mai mult)
  • Pentru sos maioneza
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • 150 ml ulei
  • 200 ml smantana (25%)

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala, se pun la fiert in apa clocotita cu sare.

Pana atunci pregatim sosul maioneza, galbenusurile se amesteca cu mustarul si se toarna ulei, cate putin, se amesteca intr-o directie, sa nu se taie maioneza.

Apoi adaugam treptat smanatana la temperatura camerei si amestecam tot in acea directie.

Condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat.

Ciupercile fierte se scot , se scurg bine de apa si se taie dupa preferinta, eu i-am taiat solzisor.

Se adauga la sosul maioneza si se amesteca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor