Daca ciupercile sunt din cutie se spala si se lasa un pic in apa rece dupa care se aseaza pe servetele absorbante si se calesc in putin unt maxim 5 minute, daca cipercile sunt crude, se curata, se taie si se soteaza in foarte putin unt pentru a se inmuia(5 minute).
Se trece la pisarea usturoiului cu sare si se poate adauga 1-2 linguri de smantana, pregatim maioneza peste care vom adauga usturoiul cu smantana si nucile foarte fin pisate.
Dupa ce compozitia este gata se poate trece la adaugarea ciupercilor se sareaza si pipereaza dupa gust.
Simplu si gustos intr-un timp foarte scurt.
Farfuria se poate decora cu rondele de rosii, floricele din morcov, ardei, frunze de salata, ceapa rosie si orice alta idée pe care o considerati interesanta.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii