se clateste ciupercile, si se pune intr-un castron dupa care se adauga castraveti spalati si taiati feli, gogosari la felm se adauga putin ulei si maioneza, se amesteca dupa care se pune piper,sare dupa gust si verdeata, si se tine un sfert de ora in frigider,dupa care se mananca. se poate consuma si ca aperitiv. si ca garnitura. pofta buna
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii