1. Se toaca ciupercile si fasolea pastai in cubulete mai mari sau mai mici in functie de preferinte;
2. Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud. Se bat cu mixerul fara intrerupere adaugand treptat ulei si alternand cu un pic de apa calduta (dar nu foarte multa, cam 1/4 de ceasca). Cu cat adaugati mai mult ulei cu atat cantitatea de maioneza va creste (eu n-am adugat zeama de lamaie si mustar in maioneza pentru ca nu mi-a placut gustul in combinatie cu ciupercile si fasolea pastai);
3. Dupa ce maioneza este gata o adaugati peste fasolea pastai si ciupercile taiate cubulete. Adaugati apoi 3-4 catei de usturoi pisati si amestecati.
4. Adaugati sare si piper dupa gust.
Bon apetit!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii