1. Se toaca ciupercile si fasolea pastai in cubulete mai mari sau mai mici in functie de preferinte;
2. Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud. Se bat cu mixerul fara intrerupere adaugand treptat ulei si alternand cu un pic de apa calduta (dar nu foarte multa, cam 1/4 de ceasca). Cu cat adaugati mai mult ulei cu atat cantitatea de maioneza va creste (eu n-am adugat zeama de lamaie si mustar in maioneza pentru ca nu mi-a placut gustul in combinatie cu ciupercile si fasolea pastai);
3. Dupa ce maioneza este gata o adaugati peste fasolea pastai si ciupercile taiate cubulete. Adaugati apoi 3-4 catei de usturoi pisati si amestecati.
4. Adaugati sare si piper dupa gust.
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii