Salata de conopida a la Tradaro

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 400 g conopida
  • * 1 castravete crud
  • * 100 ml lapte
  • * 1 ou fiert tare
  • * 2 linguri otet balsamic
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri apa
  • * 1 lingura plina de hasmatuchi
  • * 1/4 lingurita de chili
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Conopida se curata, se desface in buchetele, se spala bine si se pune la fiert in apa clocotita cu lapte si sare si se fierbe la foc domol ca sa nu se faramiteze. Dupa ce a fiert se scurge bine de apa si se pune in salatiera.

- Castravetele se curata de coaja si se da pe razatoarea mare si se pune peste conopida. Albusul de la oul fiert se taie marunt si se adauga in salatiera.

- Galbenusul fiert se freaca cu smantana si otetul balsamic si se pune peste conopida.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

- In final se pune hasmatuchi, chili, sare si piper praf dupa gust si se amesteca salata.

Se poate servi imediat dar si dupa 2-3 ore.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise