Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
1 kg conopida, , 100 g orez,, 1 dovlecel potrivit, , 3 castraveti,, 3 fire usturoi verde,, 1 legatura marar verde,, 2-3 linguri suc de lamaie,, sare, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Orezul se pune la fiert, de preferat orez cu bobul lung cu si timp de fierbere mic. Dovlecelul se curata de coaja si se taie rondele, conopida se desface buchetele si se pun impreuna la fiert 5 minute in apa care clocoteste, se strecoara si se lasa sa se raceasca. Castravetii se taie rondele, usturoiul se toaca marunt, la fel si maraul. Se amesteca bine toate ingredientele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu castraveti si dovlecei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate