- Conopida se curata, se rupe in buchetele si se pune in apa rece cu o lingura de sare si se lasa circa 30 de minute, apoi se spala si se pune la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare. Se incearca si cand sa fiert se scurge de apa se lasa sa se raceasca, se rupe in buchetele cat mai mici si se pune in salatiera.
- Castravetii se dau pe razatoarea mare iar morcovul pe razatoarea mica. Doua oua fierte se taie in cubulete iar patrunjelul se toaca marunt.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se mai pune smantana, otet balsamic alb, chili, sare, piper negru praf dupa gust.
- Se orneaza cu 1 ou taiat rondele subtiri, rosie taiata feliute, frunze verzi de hasmatuchi si frunze verzi de menta.
Se serveste dupa pofta inimii.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii