Intr- o tigaie anti aderenta se incinge uleiul de masline si se adauga rosiile taiate in jumatati.
Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic 10 minute.
Se curata apoi de coaja, se mixeaza si se pune piureul obtinut intr-un bol.
Coriandrul se spala si se mixeaza impreuna cu ardeii iuti , pe care i-am curatat de seminte si taiat marunt marunt.
Se adauga aceasta mixtura la rosii impreuna cu sucul de lamaie.
Se potriveste de sare.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii