Alegem crevetii proaspeti, de culoare gri, care au stat pe pat de gheata.
Pentru decorticare este suficient sa ii tinem de coada si sa le indepartam capul si invelisul gri. Pastram coada astfel incat sa ne fie usor la servit.
Intr-o tigaie incinsa punem ulei de masline, apoi prajim crevetii 2-3 minute, pana devin roz. In timp ce ii pregatim ii condimentam cu piper si adaugam zeama de lamaie.
Inainte sa ii dam la o parte de pe foc punem usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt peste creveti, ii mai perpelim putin pe foc si apoi ii dam la o parte.
Ii servim cu salata verde si sos de maioneza cu usturoi.
Mai multe retete delicioase gasiti pe divainbucatarie.ro.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii