Se pune la fiert pieptul de pui.
Intr-un bol se adauga legumele rase.
Pieptul de pui dupa ce s-a fiert se lasa la racit.
Intre timp se face maioneza.
Dupa ce pieptul de pui s-a racit, se desface fasii si se adauga peste legume.
Toate aceste ingrediente (morcovul, telina si pieptul de pui) se amesteca bine si putem presara sare si piper dupa gust.
La final adaugam maioneza si omogenizam bine.
Este o salata foarte gustoasa si de ce nu chiar sanatoasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii