Salata de cruditati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 morcovi
  • - 2 teline
  • - 1 piept de pui
  • - maioneza
  • - sare, piper(optional)

Mod de preparare

Se pune la fiert pieptul de pui.

Intr-un bol se adauga legumele rase.

Pieptul de pui dupa ce s-a fiert se lasa la racit.

Intre timp se face maioneza.

Dupa ce pieptul de pui s-a racit, se desface fasii si se adauga peste legume.

Toate aceste ingrediente (morcovul, telina si pieptul de pui) se amesteca bine si putem presara sare si piper dupa gust.

La final adaugam maioneza si omogenizam bine.

Este o salata foarte gustoasa si de ce nu chiar sanatoasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor