Pieptul de rata se trage cateva minute la tigaie, in functie de cat de gatit il doriti. Pentru ca l-am vrut putin in sange l-am tras aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Este important sa nu adaugati ulei deoarece rata este grasa si nu mai are nevoie. Taiati apoi carnea bucatele si asezati-o intr-un bol de salata.
Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa taiati toate legumele cu exceptia morcovului si sa le asezati in bol peste carne. Tot acum adaugati strugurii si branza.
Pentru dressing trebuie sa amestecati intr-un borcanel uleiul de masline (eu am pus 3 linguri), otetul balsamic (5-6 linguri dupa gust), mustarul si sosul worcestershire. Inchideti borcanul si agitati foarte bine, apoi adaugati din belsug sosul din bol. Puteti adauga si putina grasime ramasa de la piept, ii va da o aroma deosebita. Va recomand sa va folositi mainile pentru a amesteca salata foarte bine si astfel sa va asigurati ca fiecare leguma va fi imbracata in dressing.
La final am adaugat putin iaurt si am decorat cu felii subtiri de morcov realizate cu curatatorul de legume. Simplu, nu?
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii