Pieptul de rata se trage cateva minute la tigaie, in functie de cat de gatit il doriti. Pentru ca l-am vrut putin in sange l-am tras aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Este important sa nu adaugati ulei deoarece rata este grasa si nu mai are nevoie. Taiati apoi carnea bucatele si asezati-o intr-un bol de salata.
Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa taiati toate legumele cu exceptia morcovului si sa le asezati in bol peste carne. Tot acum adaugati strugurii si branza.
Pentru dressing trebuie sa amestecati intr-un borcanel uleiul de masline (eu am pus 3 linguri), otetul balsamic (5-6 linguri dupa gust), mustarul si sosul worcestershire. Inchideti borcanul si agitati foarte bine, apoi adaugati din belsug sosul din bol. Puteti adauga si putina grasime ramasa de la piept, ii va da o aroma deosebita. Va recomand sa va folositi mainile pentru a amesteca salata foarte bine si astfel sa va asigurati ca fiecare leguma va fi imbracata in dressing.
La final am adaugat putin iaurt si am decorat cu felii subtiri de morcov realizate cu curatatorul de legume. Simplu, nu?
Pofta buna!
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii