Ingrediente
200 gr carne de curcan fiarta (pulpa am avut), 150 gr morcov fiert, 100 gr patrunjel si telina fiarta, 100 gr castraveti murati, , , Pentru sos maioneza:, , 180 gr maioneza, 80 gr smantana, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Se amesteca maioneza cu smantana si se condimenteaza dupa gust.
3 linguri de sos maioneza se amesteca cu carnea, 2 linguri se amesteca cu morcovii si cate o 1 lingura si jumatate se amesteca cu patrunjelul si castraveciorii.
Intr-o craticioara mai inalta, cu diametrul de 15, asezam folie alimentara, si asezam urmatoarele straturi:
1. cel de patrunjel
2.carnea de curcan
3.morcovi
4. castravetii murati
Dam la rece pentru o ora, apoi rasturnam pe un platou si servim.
Eu nu am mai decorat doar cu cateva fire de patrunjel, poate alta data, oricum, am fost doar noi :)
Pofta mare!!