Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie felii. Se pun la fiert 1 litru de apa cu un praf de sare, se adauga feliile de dovlecei si-i lasi pe foc 15 minute. In acest timp se spala mararul, se taie marunt si-l amesteci cu iaurtul si un praf de chimen. Cand sunt fierti dovleceii, ii strecori bine si torni peste ei sosul de iaurt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii