Salata de dovlecel patison

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 buc patison(9-10 cm diametru)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt mic(150g)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei
  • boia de ardei

Mod de preparare

Speli patisonul, ii cureti doar zonele nu prea curate si il fierbi intreg cu sare. Il scoti s il racesti. Intr-un castron pui unsturoiul pisat, iaurtul, sare, piper si ulei si amesteci totul cu telul. Cu acest sos amesteci patisonul intreg sau taiat mare, presari boia si dai salata 1 ora la rece inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor