Se fierbe fasolea cu sare, schimbandu-se apa de 2/3 ori, pentru a se elimina toxinele, pana cand boabele sunt moi, aproximativ o ora. Se scot boabele si se paseaza cu un blender, impreuna cu ceapa tocata marunt.Se amesteca apoi cu uleiul, amestecandu-se continuu, ca la icre. se adauga si celelalte ingrediente, amestecandu-se in continuare, pana se omogenizeaza. Se serveste rece, impreuna cu friptura de pui, sau cu alte legume, putandu-se intinde pe felii de paine prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii