autor:

sauleanu nina

» » Salate

Salata de fasole boabe cu peste

Autor: sauleanu nina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sauleanu nina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
1/2kg fasole boabe (se poate folosi si conserva de fasole fiarta alba sau rosie), hamsi sarate sau peste afumat, 2-3 cepe albe sau rosii, o legatura patrunjel, ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in 3 ape, se raceste.

Se pune fasolea intr-un vas peste care se pun hamsiile curatate de mate si cap, se pune ceapa taiata marunt, condimentele si o cantitate de ulei dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole boabe cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de ton cu iaurt

Salata de ton cu iaurt

O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca

1 vot    0 comentarii
30h
Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Pastele se fierb in apa cu putina sare. Cand sunt gata se trec printr un jet de apa rece si se aseaza

7 voturi    3 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2kg fasole boabe (se poate folosi si conserva de fasole fiarta alba sau rosie)
  • hamsi sarate sau peste afumat
  • 2-3 cepe albe sau rosii
  • o legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de sauleanu nina
Paine nedospita (azima)

Paine nedospita (azima)

Se pune faina intr-un vas de plastic, se adauga sare, zahar, bicarbonat si se omogenizeaza. Se

4 voturi    5 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata picanta cu rondele de somon afumat