Morcovii fierti, telina si marul se taie in cubulete, iar salata verde se taie fideluta lata. Amestecati aceste legume cu fasolea si cu urmatorul dressing: curatati cateii de usturoi, zdrobitii bine adaugand si putina sare. Apoi frecati usturoiul cu mustar si adaugati zahar dupa gust. Adaugati apoi uleiul si zeama de lamaie. Dressingul este gata. Ornati salata cu verdeata proaspata (patrunjel, cimbru, marar dupa gust).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii