Se curata fasolea(eventual se rupe bucati mai mari sau mai mici, dupa plac) se spala si se fierbe. Se strecoara, se asaza in salatiera si se amesteca cu uleiul, otetul, sarea si usturoiul pisat si amestecat cu 2-3 linguri de apa in care a fiert fasolea.
Se garniseste cu cateva crengute de patrunjel verde.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii