1. Se curata pastaile de fasole, se spala si se fierb in apa cu sare timp de 15 minute.
2. Dupa ce s-au fiert se varsa intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.
3. Cand s-au racit se rup in jumatate si se adauga intr-un vas.
4. Se curata usturoiul si se piseaza, apoi se adauga peste pastai.
5. Se toaca mararul marunt si se adauga si el peste pastai.
6. Se face in blender un sos din apa, otet, ulei, sare si piper, se amesteca bine si se adauga peste pastai.
7. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la frigider peste noapte.
Se poate servi alaturi de preparate din carne, dar si alaturi de preparate din legume.
Eu am servit-o alaturi de dovlecei la grill, dar si alaturi de friptura din piept de pui la grill cu cartofi prajiti.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii