punem apa cu sare la fiert si cand clocoteste punem fasolea verde congelata sa fiarba. o lasam vreo 15 min sau pana cand e facuta fasolea insa sa ramana usor crocanta apoi scoatem fasolea verde intr.un vas cu apa fff rece pt a opri fierberea si as pastra culoarea verde.
facem maioneza astfel: cele 2 galbenusuri impreuna cu mustarul sare si pier le frecam cu ulei putin cate putin pana creste.
usturoiul il dam pe razatoarea mica.
fasolea verde o scrugem bine bine si amestecam cu maioneza, iaurtul, usturoiul si sare si piper daca mai e nevoie. dam la rece si servim apoi cu biscuitei sarati sau chiar cu painica.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii