autor:

Laura

» » Salate

Salata de fasole verde cu iaurt

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
500 gr fasole verde din conserva,150 gr iaurt degresat,50 ml ulei,1/2 lamaie, capatana de usturoi, legatura patrunjel,1 legatura marar.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Scurgi fasolea din conserva.Cureti usturoiul si il zdrobesti.Speli si tai marunt verdeata.Storci lamaia.Incalzesti putin uleiul.Intr-un castron,torni uleiul peste fasole,apoi adaugi usturoiul,jumatate din verdeata,zeama de lamaie si iaurtul.Acoperi cu un capac si amesteci prin rasturnare.Presari deasupra verdeata ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA DE FASOLE VERDE, COLORATA

SALATA DE FASOLE VERDE, COLORATA

Fasolea congelata se fierbe in baie de aburi; morcivii se curata, se spala si se dau pe razatoarea

4 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata cu doua tipuri de cartofi

Salata cu doua tipuri de cartofi

Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat,

6 voturi    5 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde din conserva,150 gr iaurt degresat,50 ml ulei,1/2 lamaie, capatana de usturoi, legatura patrunjel,1 legatura marar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Salata de ceapa rosie