intr-o cratita mare, se amesteca vinul alb, tarhonul
si oregano; se pun la fiert la foc mare. când fierb, se
adauga scoicile; se acopera si se fierb 4-5 minute
sau pâna se deschid scolcile (se verifica dupa 3
minute, deoarece nu se deschid toate o data) se
scot pe masura ce se deschid (cele care nu se
deschid se arunca); se pastreaza lichidul in cratita.
când s-au racit destul, se scoate carnea din cochilii
si se pune intr-un castron mare; cochiliile se arunca.
Se incalzeste lichidul din cratita la foc mic Se
adauga crevetii si se fierb 3-4 minute sau pâna sunt
facuti. cu o spumiera, se scot crevetii, pastrând
lichidul În cratitâ. Când s-au râcit suficient se tale in
doua pe orizontala si se pun in castronul cu scoici.
se incalzeste lichidul din cratita la foc mic. se
adauga scoici le si se fierb 2 minute sau pâna sunt
facute. cu o spumiera se scot scoicile in castron,
pastrând lichidul in cratita Lichidul in care au fiert
fructele de mare se lasa sa se raceasca la
temperatura camerei si se masoara 1/2 cana.
intr-un castron, se amesteca 1/2 cana din lichidul
pastrat. sucul de lamâie. uleiul si mustarul. se
toarna sosul peste fructele de mare. se adauga
telina, ardei gras si patrunjel: se amesteca bine.
salata se tine la rece pina in momentul servirii.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii