Varza se taie sferturi, se curata de foile exterioare si de cotoare, apoi se toaca fideluta. Se cufunda timp de un sfert de ora intr-o oala cu apa clocotita apoi se scurge si se trece intr-un alt vas cu apa rece. Dupa un sfert de ora (alt sfert de ora), se scurge si se presara cu sare grunjoasa framantand bine astfel incat sa se amestece bine.
Se lasa cam o ora, se stoarce cu mainile. Dupa ce s-a eliminat toata zeama, se toarna peste ia otetul,se amesteca si se lasa timp de doua ore sa se patrunda. Intre timp, se curata si se taie cubulete mici cartofii si telina si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg si se amesteca cu varza si ea scursa bine de otet. Totul se amesteca cu maioneza la care se adauga patrunjelul tocat fin se pune intr-un bol cu decor de frunze de telina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii