Varza se taie sferturi, se curata de foile exterioare si de cotoare, apoi se toaca fideluta. Se cufunda timp de un sfert de ora intr-o oala cu apa clocotita apoi se scurge si se trece intr-un alt vas cu apa rece. Dupa un sfert de ora (alt sfert de ora), se scurge si se presara cu sare grunjoasa framantand bine astfel incat sa se amestece bine.
Se lasa cam o ora, se stoarce cu mainile. Dupa ce s-a eliminat toata zeama, se toarna peste ia otetul,se amesteca si se lasa timp de doua ore sa se patrunda. Intre timp, se curata si se taie cubulete mici cartofii si telina si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg si se amesteca cu varza si ea scursa bine de otet. Totul se amesteca cu maioneza la care se adauga patrunjelul tocat fin se pune intr-un bol cu decor de frunze de telina.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii