Punem o oală cu apă rece la fiert.
Adăugăm un praf de sare în apă.
Când începe să clocotească adăugăm legumele congelate.
Fierbem pentru 5 minute.
Se scurg de apă.
Adăugăm untul și amestecăm bine să se topească.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Adăugăm smântâna și mărarul, după care amestecăm bine până la omogenizare.
Amestecăm ușor să nu se destrame legumele.
Servim ca atare sau ca și garnitură lângă fripturica preferată.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii