Punem o oală cu apă rece la fiert.
Adăugăm un praf de sare în apă.
Când începe să clocotească adăugăm legumele congelate.
Fierbem pentru 5 minute.
Se scurg de apă.
Adăugăm untul și amestecăm bine să se topească.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Adăugăm smântâna și mărarul, după care amestecăm bine până la omogenizare.
Amestecăm ușor să nu se destrame legumele.
Servim ca atare sau ca și garnitură lângă fripturica preferată.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii