Se curata miezul de nuca de pielite si se piseaza cat mai marunt intr-o piulita de lemn sau se da de doua ori prin masina de tocat cu sita fina. Se amesteca apoi cu icrele si se freaca bine cu o lingura de lemn,adaugand treptat ulei, pana cand se obtine consistenta dorita. Se adauga zeama de lamaie si miezul de franzela,in prealabil inmuiat in lapte,stors si faramitat bine. Se taie cat mai marunt ceapa si se adauga la salata, amestecand bine pentru omogenizare si, daca e cazul, se mai pune putin ulei. Se serveste ornata, dupa preferinte, cu jumatati de masline din care s-au scos samburii,cu feliute de lamaie sau cu fasii subtiri de gogosari murati.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii