Cu 2-3 ore inainte de a le prepara, turnam in vasul cu icre zeama de la o jumatate de lamaie, amestecam un pic si le dam de o parte pentru a fierbe grisul avand o consistenta tare. Frecam cu mixerul icrele adaugand uleiul cate putin, intre timp adaugam si grisul fiert si in final apa minerala. Se gusta si daca este cazul se adauga si zeama de la cealalta jumatate de lamaie. Ceapa se toaca marunt si se adauga in salata sau se serveste separat dupa preferinta. Sunt foarte aspectoase dar si foarte gustoase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii