Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009
Ingrediente
100 grame de peste, 4 linguri de gris, 150ml ulei, o lamaie (zeama), o ceapa tocata de preferinta ceapa rosie, o ceasca de sifon sau de apa minerala.
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Cu 2-3 ore inainte de a le prepara, turnam in vasul cu icre zeama de la o jumatate de lamaie, amestecam un pic si le dam de o parte pentru a fierbe grisul avand o consistenta tare. Frecam cu mixerul icrele adaugand uleiul cate putin, intre timp adaugam si grisul fiert si in final apa minerala. Se gusta si daca este cazul se adauga si zeama de la cealalta jumatate de lamaie. Ceapa se toaca marunt si se adauga in salata sau se serveste separat dupa preferinta. Sunt foarte aspectoase dar si foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010
O bunatate !