Se fierbe oul, apoi se curata si mazarea si o fierbi separat in apa cu sare. Se spala si se curata salata, ardeiul, ceapa, rosiile si telina, rupi salata fasii, toci ceapa si telina, tai rosiile felii si ardeiul cubulete.
Se prepara apoi maioneza: freci galbenusul fiert cu cel crud si adaugi treptat uleiul si cand a crescut in volum, adaugi iaurtul, potrivesti de sare si piper dupa gust si o omogenizezi. Intr-un bol transparent asezi in straturi legumele taiate, la urma pui mazarea, torni maioneza si decorezi cu fasii de ardei, rosii si feliute de masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii