Se spala legume. Se decojesc. Se dau pe razatoarea mica. Intre timp, se prepara maioneza din 2 galbenusuri de la oua fierte si un galbenus crud. Se adauga, putin cate putin, ulei de masline sau de floarea-soarelui, pana ce capata consistenta maioneza.
In salata de legume, dupe ce au fost pune in acelasi bol toate legumele, se adauga 2 linguri de maioneza, cate sa lege legumele. Se decoeraza cu albusuri de ou fiert.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii