Pasul 1
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca bine, apoi inchidem aragazul.
Pasul 2
Taiem ceapa rosie solzisori si o desfacem in feliute. Taiem rosiile in cubulete.
Pasul 3
Punem intr-un bol ceapa rosie si cuburile de rosie.
Turnam zeama de lamaie si uleiul de masline si amestecam.
Punem in salata jumatate din cantitatea de naut.
Pasul 4
Nautul ramas il punem intr-un alt bol si il zdrobim pana cand obtinem un piure.
Rasturnam piureul de naut in bolul cu salata, pentru ca astfel aceasta va deveni cremoasa.
Pasul 5
Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Amestecam bine.
Pasul 6
Rupem deasupra frunzele de menta si pe cele de busuioc.
Punem bucati de branza.
Pasul 7
Gustam si lasam salata sa se marineze putin.
Servim la temperatura camerei.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/7-YPRLosdZw
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii