Pasul 1
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca bine, apoi inchidem aragazul.
Pasul 2
Taiem ceapa rosie solzisori si o desfacem in feliute. Taiem rosiile in cubulete.
Pasul 3
Punem intr-un bol ceapa rosie si cuburile de rosie.
Turnam zeama de lamaie si uleiul de masline si amestecam.
Punem in salata jumatate din cantitatea de naut.
Pasul 4
Nautul ramas il punem intr-un alt bol si il zdrobim pana cand obtinem un piure.
Rasturnam piureul de naut in bolul cu salata, pentru ca astfel aceasta va deveni cremoasa.
Pasul 5
Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Amestecam bine.
Pasul 6
Rupem deasupra frunzele de menta si pe cele de busuioc.
Punem bucati de branza.
Pasul 7
Gustam si lasam salata sa se marineze putin.
Servim la temperatura camerei.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/7-YPRLosdZw
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii