Sfecla o dam pe razatoarea mica si o punem impreuna cu nautul scurs si clatit intr-un bol.Adaugam stafidele,busuiocul tocat,morcovul ras si varza taiata fideluta.Turnam peste ele sucul de lamaie.
Iaurtrul il punem in alt vas,adaugam menta tocata si uleiul.Condimentam sosul dupa gust si -l turnam peste salata;amestecam bine si servim imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii