Orezul curatat si spalat il fierbi si il clatesti cu apa rece sa nu ramana boabe lipite.Il pui intr-un castron si peste el pui rosiile taiate rondele subtiri, ardeii si ceapa tocate foarte marunt. Presari putina sare. Intr-un pahar pui frunzele de tarhon tocate foarte marun, mustar ,piper, otet, ulei si o lingura de apa. Bati foarte bine cu o furculita si torni sosul in castron. Intorci salata de doua trei ori cu doua furculite.Presari cateva frunzulite de patrunjel si o dai la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii