Orezul curatat si spalat il fierbi si il clatesti cu apa rece sa nu ramana boabe lipite.Il pui intr-un castron si peste el pui rosiile taiate rondele subtiri, ardeii si ceapa tocate foarte marunt. Presari putina sare. Intr-un pahar pui frunzele de tarhon tocate foarte marun, mustar ,piper, otet, ulei si o lingura de apa. Bati foarte bine cu o furculita si torni sosul in castron. Intorci salata de doua trei ori cu doua furculite.Presari cateva frunzulite de patrunjel si o dai la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii