Orezul se fierbe in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa la racit sau se tine sub jet de pa rece. Mazarea se fierbe separat in pa cu sare, 8-10 minute. Intr-un vas se pune orezul fiert, mazarea fiarta, ardeii taiati cubulete, jambonul taiat bucatele mici, cave mai mari ca bobul de mazare, ouale tocate marunt, porumbul scurs, sare, piper, maioneza. Pe o farfurie se aseaza un pat de foi de salata verde, apoi se pune salata si se presara nuca pisata nu prea mult.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii