Combinam intr-un vas incapator, orezul (fiert, clatit sub jet de apa, in strecuratoare si racit), cu pieptul de curcan, (fiert in apa cu putina sare, taiat cubulete fript , usor, in ulei, racit si el), cu caisele taiate, cu ceapa verde si cea rosie, maruntite, cu radacina de telina data prin razatoarea mica, adaugand sare si piper. Intr-un bol mai mic , mixam ingredientele ramase, uleiul, frunzele de telina si cele de patrunjel, tocate, mustarul , usturoiul, otetul, zaharul si zeama de portocala. Adaugam aceasta mixtura peste prima combinatie si amestecam cu eleganta . Pentru a obtine un gust mai rafinat, turnam si uleiul in care am prajit carnea si asezonam cu sare si piper dupa gust. Refrigeram totul 30 minute, dupa care putem servi . POFTA BUNA!!!!!!, PARAFRAZARE dupa SAINT-EXUPERY : Bucatarul adevarat, nu ascunde nimic, daca da drumul unei glume, inseamna ca lui ii trece prin cap o gluma.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii