- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim în apă rece;
- ouăle fierte tari, le dăm pe răzătoare sau le tocăm mărunt;
- surimi îi tăiem rondele;
- salata se taie finuț;
- amestecăm toate ingredientele, apoi adăugăm sosul de iaurt (iaurtul amestecat cu cele două linguri de ulei, sarea si piperul)
Poftă bună! :)
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii