Se curata usturoiul si se fierbe timp de 10 minute in apa cat sa-l acopere iar apoi se piseaza.
In acelasi timp, se fierb si ouale, lasandu-se sa se intareasca bine, apoi se curata si se taie sferturi, pe lungime.
Se maruntesc si bucatile de ansoa, se adauga usturoiul, caperele pisate, ulei, otet, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine si se adauga sosul obtinut peste ouale fierte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii