Frunzele de papadie se spala in cateva ape cu sare, apoi se pun intr-un vas cu apa rece si sare aproximativ o jumatate de ora. Se prepara o marinata din sucul de lamaie, uleiul de masline si condimente. Frunzele de papadie se mai spala inca odata in doua, trei ape cu otet. Se taie frunzele de papadie sau nu, dupa cum doriti, se adauga marinata si se lasa 10-15 minute la rece. Dupa marinare, se adauga semintele, morcovul ras si portocala taiata felii.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii