Frunzele de papadie se spala in cateva ape cu sare, apoi se pun intr-un vas cu apa rece si sare aproximativ o jumatate de ora. Se prepara o marinata din sucul de lamaie, uleiul de masline si condimente. Frunzele de papadie se mai spala inca odata in doua, trei ape cu otet. Se taie frunzele de papadie sau nu, dupa cum doriti, se adauga marinata si se lasa 10-15 minute la rece. Dupa marinare, se adauga semintele, morcovul ras si portocala taiata felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii