autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Salata de paste a la Nicoise

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g paste in spirala, , 250 g branza telemea, , 250 g ton in ulei (conserva), , 6 cepe, , 3 linguri masline verzi, , 6 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat, , 1 legatura busuioc, , sare, , piper, , 1 ardei gras verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbeti pastele in apa (multa) sarata, circa 10-12 minute, amestecand din timp in timp, lasati-le sa se scurga si rasturnati-le intr-un castron mai mare. Stropiti-le imediat cu jumatate din cantitatea de ulei, amestecati-le si lasati-le sa se raceasca.
Spalati si zvantati rosiile si ardeiul si taiati-le in patru, respectiv fasii. Tocati ceapa curatata si puneti-o impreuna cu celelalte legume intr-un alt castron si adaugati telemeaua taiata cubulete si maslinele.
Preparati - intr-un bol - sosul vinegreta, din otet, sare, piper si uleiul ramas, turnati-l peste salata, amestecati bine, presarati deasupra busuiocul taiat (cu foarfeca). Salata se serveste rece, dar nu de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste a la Nicoise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza pe  paine

Pizza pe paine

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt. Se umezeste foarte bine cu lapte fiecare

3 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gnocchi cu nuca

Gnocchi cu nuca

Un pachet de gnocchi italian,se pune in apa care fierbe cu un pic de ulei si sare.Separat intr-un

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g paste in spirala
  • 250 g branza telemea
  • 250 g ton in ulei (conserva)
  • 6 cepe
  • 3 linguri masline verzi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet aromat
  • 1 legatura busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza bread