autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Salata de paste a la Nicoise

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g paste in spirala, , 250 g branza telemea, , 250 g ton in ulei (conserva), , 6 cepe, , 3 linguri masline verzi, , 6 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat, , 1 legatura busuioc, , sare, , piper, , 1 ardei gras verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbeti pastele in apa (multa) sarata, circa 10-12 minute, amestecand din timp in timp, lasati-le sa se scurga si rasturnati-le intr-un castron mai mare. Stropiti-le imediat cu jumatate din cantitatea de ulei, amestecati-le si lasati-le sa se raceasca.
Spalati si zvantati rosiile si ardeiul si taiati-le in patru, respectiv fasii. Tocati ceapa curatata si puneti-o impreuna cu celelalte legume intr-un alt castron si adaugati telemeaua taiata cubulete si maslinele.
Preparati - intr-un bol - sosul vinegreta, din otet, sare, piper si uleiul ramas, turnati-l peste salata, amestecati bine, presarati deasupra busuiocul taiat (cu foarfeca). Salata se serveste rece, dar nu de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste a la Nicoise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Capriciosa Ank

Pizza Capriciosa Ank

Aluat: Se amesteca drojdia ,apa si zaharul si se lasa la dizolvat 30 de minute. Se pune intr-un bol

17 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste cu ciocolata

Paste cu ciocolata

Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, azi m-am gandit sa le reinventez, adaugand

4 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g paste in spirala
  • 250 g branza telemea
  • 250 g ton in ulei (conserva)
  • 6 cepe
  • 3 linguri masline verzi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet aromat
  • 1 legatura busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu sunca si carnati de bere