autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Salata de paste a la Nicoise

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g paste in spirala, , 250 g branza telemea, , 250 g ton in ulei (conserva), , 6 cepe, , 3 linguri masline verzi, , 6 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat, , 1 legatura busuioc, , sare, , piper, , 1 ardei gras verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbeti pastele in apa (multa) sarata, circa 10-12 minute, amestecand din timp in timp, lasati-le sa se scurga si rasturnati-le intr-un castron mai mare. Stropiti-le imediat cu jumatate din cantitatea de ulei, amestecati-le si lasati-le sa se raceasca.
Spalati si zvantati rosiile si ardeiul si taiati-le in patru, respectiv fasii. Tocati ceapa curatata si puneti-o impreuna cu celelalte legume intr-un alt castron si adaugati telemeaua taiata cubulete si maslinele.
Preparati - intr-un bol - sosul vinegreta, din otet, sare, piper si uleiul ramas, turnati-l peste salata, amestecati bine, presarati deasupra busuiocul taiat (cu foarfeca). Salata se serveste rece, dar nu de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste a la Nicoise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste mici cu pui

Paste mici cu pui

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgem, le clatim si le lasam deoparte. Intre

12 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Lasagna - reteta mea

Lasagna - reteta mea

Pregatiti besciamella: -se topeste untul intr-o craticioara de inox pt a nu se lipii;intre timp ati

12 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g paste in spirala
  • 250 g branza telemea
  • 250 g ton in ulei (conserva)
  • 6 cepe
  • 3 linguri masline verzi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet aromat
  • 1 legatura busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu chiftele si sos