Reteta postata pe: 11 februarie 2013
Ingrediente
250 g paste (fundiţe de preferinţă),, 1 polonez,, 2 ardei mici (de culori diferite),, 1 ceapă roşie,, 1/2 cutie de porumb,, maioneză dintr-un ou,, sare,, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Pastele se fierb în apă clocotită cu sare şi puţin ulei. Se scurg şi se lasă la răcit. Între timp, punem într-o tigaie porumbul scurs, polonezul tăiat felii, ceapa şi ardeii fâşii.
Le călim în puţin ulei.(Pentru cine preferă, legumele se pot lăsa crude şi se prăjeşte doar polonezul.) Condimentăm cu sare şi piper. Punem amestecul de legume peste paste. Lăsăm totul să se răcească, apoi amestecăm cu maioneza preparată dintr-un ou.
Servim salata rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor,
7 voturi
3 comentarii
15 min
Se pot adauga mai multe legume, asta depinde si de gustul fiecaruia. Intr-o oala se fierb pastele
4 voturi
3 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Betty's Kitchen (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Intr-adevar Lia!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Bune, bune !