Salata de paste cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g paste
  • 1 conserva ton in ulei de masline
  • 2 oua
  • 50 g smantana
  • 2 ligurite mustar dijonez
  • 3-4 castraveciori murati
  • piper alb
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si o lingurita de ulei de masline. Cand sunt fierte, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.

Se prepara o maioneza din 2 oua si se condimenteaza cu sare si piper alb. Maioneza se amesteca cu mustarul, 2 catei de usturoi pisati, smantana si conserva de ton, scursa de ulei in prealabil.

La final se adauga pastele si castraveciorii tocati marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise