autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Salata de paste cu ton

Autor: Eliane Ciobanu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eliane Ciobanu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2007

Ingrediente
200g paste, 1 conserva ton in ulei de masline, 2 oua, 50 g smantana, 2 ligurite mustar dijonez, 3-4 castraveciori murati, piper alb, 2 catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

16 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si o lingurita de ulei de masline. Cand sunt fierte, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.
Se prepara o maioneza din 2 oua si se condimenteaza cu sare si piper alb. Maioneza se amesteca cu mustarul, 2 catei de usturoi pisati, smantana si conserva de ton, scursa de ulei in prealabil.
La final se adauga pastele si castraveciorii tocati marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Salata cu paste si ton

Salata cu paste si ton

Se pune pasta la fiert in apa fierbinte sarata cu 4 linguri ulei ca sa nu se lipeasca apoi se raceste

6 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci
Budinca de paste cu ton salata si branza

Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

16 voturi

Ingrediente

  • 200g paste
  • 1 conserva ton in ulei de masline
  • 2 oua
  • 50 g smantana
  • 2 ligurite mustar dijonez
  • 3-4 castraveciori murati
  • piper alb
  • 2 catei de usturoi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu bacon si ciuperci