Se fierb pastele in apa cu sare si o lingurita de ulei de masline. Cand sunt fierte, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.
Se prepara o maioneza din 2 oua si se condimenteaza cu sare si piper alb. Maioneza se amesteca cu mustarul, 2 catei de usturoi pisati, smantana si conserva de ton, scursa de ulei in prealabil.
La final se adauga pastele si castraveciorii tocati marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii