Reteta postata pe: 08 februarie 2010
Ingrediente
Avem nevoie de :, - 2 legaturi patrujel verde, - 1 cana de iaurt, - 2 linguri ulei( pasta) de susan, - 1 lamaie, - sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Patrunjelul verde se spala ; se aleg frunzele si se toaca marunt cu cutitul sau intr-un
blender.
Intr-un bol se amesteca bine uleiul de susan cu sucul de lamaie;se subtiaza cu iaurtul care se adauga treptat la compozitie.
Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare.
Se serveste ca garnitura la peste prajit ( bucati de lipie araba se incing in salata astfel preparata).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de patrunjel verde cu iaurt-Bagdunesieh" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alice85 (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010
Da este buna reteta ......dar ai pus cam multe poze la fel :)
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010
Delicioasa si sanatoasa...Si eu folosesc la salata foarte mult patrunjel...