Se pregateste asa: asezi intr-un castron pestele afumat, adaugi morcovul si telina rase, ceapa taiata pestisori, castravetele taiat felii subtiri si merele curatate si taiate cuburi. Separat faci un sos din ulei, otet, zahar, sare si piper, pe care il adaugi peste compozitia din castron. Amesteci bine si servesti dupa cateva ore. Este o salata gustoasa si hranitoare, care iti este la indemana. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii